U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

Hoogste score handboogschieten voor Wilbert Hoevenaars

Twee teams uit de Beukenbuurt meldden zich bij captain Noud Klerks voor het handboogtoernooi van Handboogvereniging Concordia.

De opzet was dit jaar iets anders als andere jaren want per pijl konden deelnemers nu maximaal 6 punten halen. Andere jaren was dat 10 punten en dat betekende dat het aantal punten lager was. Desalniettemin scoorde De Beukenbuurt goed. Allebei de teams kwamen in de finale: het team Beukenbuurt 2 zelfs met de hoogste score.

In de finale op 12 april lukte het minder goed om de roos te vinden. Toch haalde Beukenbuurt 2 de vierde prijs en Beukenbuurt 1 werd zesde. Een mooi teamresultaat waarbij op het einde een onverwachte winnaar uit De Beukenbuurt kwam. Bij de prijsuitreiking bleek dat Wilbert Hoevenaars met hoogste aantal punten een persoonlijk record geschoten had. Dit moest gevierd worden. Je begrijpt dat het nog lang gezellig was Handboogvereniging Concordia.

 

 Met de hoogste persoonlijke score wint Wilbert Hoevenaars de eerste prijs.