U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

Welkom op de website van buurtverening de Beukenbuurt.

Het is fijn als buren elkaar kennen, een praatje maken en belangstelling hebben voor de ander. Want hoe creëer je samen een prettige en veilige woonsituatie? Juist! Door contact met de naaste omgeving: de buren.

 

Via buurtvereniging De Beukenbuurt kan dat op verschillende manieren: actief, beperkt, intensief of vrijblijvend. Daarvoor organiseert De Beukenbuurt allerlei activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassen. Deze activiteiten hebben één doel: genieten van elkaars gezelschap en ontdekken dat we de buurman de buurvrouw en de buurkinderen nodig hebben.

 

Naast eigen activiteiten werkt De Beukenbuurt samen met Boskant West en Ritabuurtvereniging. Want in de kleine Boskantse gemeenschap kunnen bijvoorbeeld jeu de boules, vissen, kaarten of een kindermiddag heel goed samengaan. Het is bijzonder leuk om met je klasgenootje, vriendinnetje of vrienden uit de andere wijk, op stap te gaan.

 

Buurtvereniging De Beukenbuurt ontstond in de Beukenstraat in 1989. De naam werd toen gekozen met de achterliggende gedachte: wellicht zoeken omliggende straten aansluiting. En dat klopt. Want De Beukenbuurt omvat inmiddels de Hazelaarstraat, de westelijke kant van de Populierenlaan, Pastoor Teurlingsstraat richting Best, Wilgenstraat en Beukenstraat. Leden die na verhuizing hun vroegere buurtcontact niet wilden missen, wonen verspreidt door Boskant of in Sint-Oedenrode.